…  – Sarno (27 tahun), isih bujangan tetapi dheweke wis biasa kenthu karo … Monggo pak” sauté wong wedhok seko njero sik banjur metu, …

…  23, 2012 – Cerito Jowo … ma'e: "kenthu ki yo lunggoh…" Tole: "Tros nek …

…  CERITA JOWO …. Ono wong papat lagi kumpul terus bedek2 an(tebak2 an)wong papat kui maeng jenenge Jainuri,Nanang.Moktar karo …

…  3, 2009 – jenenge wong ndeso mas, akeh banget hal baru sing takdelok. Wiwit saka gaya hidup sing …